digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Kleding/pasavond Schutterij !Maandag 18 april kleding / schuttershesjes pasavond

Op 18 april 2016 zal de jaarlijkse pasavond plaatsvinden. Op deze avond kunnen schutters (OOK ALS JE IN 2016 LID GAAT WORDEN) een hesje aan laten meten, of kunnen schutters waarvan het hesje te krap of te wijd is geworden, het hesje weer op maat laten maken. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleding van de functionarissen van de schutterij.

De laatste jaren blijkt dat het toch nog vaak voorkomt dat leden vlak voor het schuttersfeest nog iets vermaakt willen hebben, of zelfs bij Ans aankloppen voor een nieuw hesje. Met de wetenschap dat het maken van een hesjes zo'n 8 weken duurt, begrijp je dat het niet mogelijk is om dan nog iets te regelen.

Dus zorg ervoor dat je vόόr 18 april je hesje of ander kostuum weer eens hebt aangetrokken, zodat je tijdig weet of je kleding nog past.

Een mooie gelegenheid hiervoor is natuurlijk de Kringdag op 17 april!

Wij willen de leden er ook nog eens op wijzen dat het niet de bedoeling is om het hesje uit te lenen aan iemand anders. Draag je je hesje niet meer, lever dan je hesje in bij Ans, zodat een andere schutter het weer kan gaan dragen. Indien mogelijk kan het hesje voor iemand anders vermaakt worden, dat bespaart de Schutterij weer de aanschaf van een nieuw hesje (wat toch zo'n 250 euro kost).

De pasavond is bij Ans Kraus aan de Smallestraat nr. 6 en begint om 19.00 uur.

Indien je verhinderd bent, maar wel langs wilt komen voor je kleding, neem even contact op met Ans (Tel. 0316-226077).

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.