Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

KoningsdagUitnodiging voor alle inwoners van Nieuw-Dijk

Net zoals andere jaren organiseert het Oranjecomité Nieuw-Dijk het Beach Volleybaltoernooi op Koningsdag! Dit betekent dat we op woensdag 27 april om 10.10 uur beginnen 10.10 uur met de rondgang met de versierde fietsen van de kinderen waarna om 10.30 het officiële gedeelte begint. Om 11.00 uur start het feestprogramma voor de jeugd en het, inmiddels erg populaire, Beach Volleybaltoernooi. Natuurlijk ontbreken ook dit jaar de limonadekoe,de cocktailbar en DJ Elmo niet.

Belangrijke mededeling: we hebben deze editie niet alleen voor het winnende team een prijs maar ook een spectaculaire prijs voor het leukst geklede team!

Door de hierboven genoemde feestelijke en sportieve activiteiten zijn er ook een paar belangrijke zaken waar we als inwoners van ons dorp mee te maken krijgen. Willen jullie rekening houden met de volgende wegafsluitingen:

Op 25 april vanaf 19.00 uur t/m 28 april 13.00 uur is de Liemersweg ter hoogte van Tante Dies afgesloten.
Op 27 april vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur is de kruising Bosstraat/Liemersweg/Pater Smitsstraat afgesloten.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.