Challenge team houdt opruimactie Meikamerbos!

  • 102 weergaven

Details

Dinsdag 14 juni 2016 van 16:00 tot 09:00 uur
Afgelopen
Raadhuisstraat 3
Didam, Nederland

Het Sportbuurtwerk gaat een binding met de buurt aan. Het Sportbuurtwerk wil zich meer laten zien in de wijken en gaat daarom naast de sport –en spelactiviteiten in de sporthallen een nieuwe 'Challenge' aan.

Samen met de Sportbuurtwerker gaan de kinderen in gesprek over wat zij voor hun eigen buurt in Nieuwdijk zouden willen betekenen. Denk hierbij aan: afval prikken of tuintjes opknappen, het kan van alles zijn. Vervolgens gaan ze samen als “Challenge Team” en de Sportbuurtwerker de 'Challenge' voorbereiden, organiseren en uitvoeren. Is alles gelukt? Dan verdient het team natuurlijk een mooie beloning.

In Nieuw-Dijk is er al een groepje kinderen tijdens het sportbuurtwerk flink aan het brainstormen geweest. Zelf kwamen zij met het idee om binnenkort hun buurt wat schoner te maken. Dit “Challenge Team”gaat op dinsdag 14 juni van 16.00-17.00 uur aan de slag om het bos aan de meikamerlaan weer netjes schoon te maken! Een super goed bedachte “Challenge” en dat verdient natuurlijk een beloning. Wat deze beloning gaat zijn mogen de kinderen zelf bedenken.

Heeft u vragen over het “Challenge Team” dan kunt u contact opnemen met de sportbuurtwerker in Nieuw Dijk, Chantal Kuipers Rot13.write('p.xhvcref@jrypbzznvy.ay');" target="_blank">

Over de organisator

Welcom Welzijnorganisatie
Welcom heeft nog niets over zichzelf geschreven.