Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Gratis Vrijwilligerscollege over: "Vrijwilligerswerk en financiele veiligheid voor ouderen"Wilt u meer weten over de vraag hoe u, als vrijwilliger, kunt ondersteunen in het onderwerp Veilig financieel ouder worden? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tips, trucs en advies hierover? Dan is de informatiebijeenkomst Financiële veiligheid voor senioren iets voor u!

Deze voorlichtingsbijeenkomst helpt u om in uw vrijwilligerswerk de zgn. signaalgevoeligheid voor financiële uitbuiting te vergroten. U krijgt inzicht hoe u kunt handelen bij een vermoeden van hiervan. Er is voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen. De informatiebijeenkomst wordt gegeven door Paulien van der Leden. Zij is functionaris preventie bij Moviera. (www.moviera.nl)

Voor verdere informatie klik hier

Data, tijdstip en locatie
Woensdag 8 november 2017
14.00-16.00 uur
Albertusgebouw Didam (Raadhuisstraat 3)

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 november: KLIK HIER.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Martien ten Hoeve, Coördinator Vrijwilligersplein en Vrijwilligerscollege:
Telefonisch: 0316 22 35 20 (di t/m vrij)Mail:
Of via de medewerkers van de Welzijnslijn: 0316 - 29 28 28 (Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-12.00 uur).

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.