digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Carnavalsoptocht Nieuw-Dijk/Didam

  • 115 weergaven

  • zondag 23 februari 2020
  • Tussen 10:49 en 16:00
  • Boszicht, Tolweg 9, 6942HX Didam

Zondag 23 februari 2020

De feestelijke optocht van Carnavalswagens en loopgroepen vertrekt vanaf 11.49u vanaf de parkeerplaats bij Boszicht door de straten van Nieuw-Dijk op weg naar Didam. Deelnemers kunnen zich vanaf 10.15u opstellen. Om 11.00u vindt de jurering plaats van alle deelnemers.

Na het vertrek om 11.49 sluit de optocht rond 13.15 u aan in de Lupinestraat in Didam en vormt vanaf daar samen met de optocht van De Vrolijke Drammers uit Loil, de 'Mooiste Optocht van Didam' en ontmoeten op het Geinplein carnavalsvereniging De Geinskop. Ook zijn tussen de optocht van Loil en Nieuw-Dijk de bolderkarren te zien vanuit het bolderkarrenproject, waar de jongste deelnemers met een eigen creatie meelopen. 

Het defilé van de optocht vindt plaats bij het voormalige Gemeentehuis in Didam, hier worden alle groepen aangekondigd en worden de creaties gepresenteerd door onze Raodsheer Denny Gies! 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.