Pronkzitting 2020 - Daar blijf je voor thuis!

Carnavalsvereniging De 11jes

14 weergaven
Details
Zaterdag 12 december 2020 tussen 20:30 en 22:00
Over 7 weken

Pronkzitting CV De 11jes daar blijf je voor thuis!

Op de 12de van de 12de presenteert CV De 11jes de Pronkzitting voor volwassenen.

Door de aangescherpte maatregelen moest het script van de commissie opnieuw op de schop en waren bepaalde activiteiten niet meer haalbaar. Zo kunnen er o.a. diverse opnames op dit moment niet gemaakt worden. Omdat de zaken aangepast dienen te worden en er gezocht wordt naar alternatieven kost dit extra tijd.

Daarom is besloten om de uitzending van de Pronkzitting voor de volwassenen te verplaatsen naar de 12de van de 12e. Op zaterdagavond 12 december om 20:30 uur zal dan de Pronkzitting digitaal worden vertoond.

De Jeugdpronkzitting wordt wel gewoon in het geplande weekend van zondagmiddag 8 november om 14:30 uur uitgezonden, mét de onthulling van de nieuwe Jeugdprins(es)!

De Pronkzittingcommissies voor de volwassenen en voor de jeugd, die beiden de programma's organiseren, hebben samen met het bestuur besloten om het publiek in het weekend te voorzien van de nodige entertainment. Zowel op de zaterdagavond als op de zondagmiddag gaat de vereniging aan de slag om een goed stuk vermaak te realiseren met twee keer een online programma. Daar blijf je voor thuis!

Meer info hierover volgt uiteraard in aanloop naar het Pronkzittingweekend.

Het zou een bijzonder jaar worden, omdat Carnavalsvereniging De 11jes tijdens de Pronkzittingen zou aftrappen met de start van het 55-ste jubileumjaar. Deze mijlpijl zou spectaculair gevierd worden met diverse activiteiten waaronder een gepland jubileumfeest. Door de huidige maatregelen hebben we helaas besloten om de aftrap van het jubileum een jaartje door te schuiven. En hopen uiteraard dat dan zoveel mogelijk activiteiten weer op onze gebruikelijke wijze kunnen worden uitgevoerd.

Het jaarlijkse Carnaval in februari met diverse programmaonderdelen voor de jeugd en volwassenen ligt nog onder de loep. Hierover is de vereniging met diverse partijen in gesprek zodat hier in een later stadium (uiterlijk 2 november) een beslissing kan worden genomen.

Wij dragen iedereen die betrokken is bij de vereniging een warm hart toe en hopen dat iedereen gezond is en vooral ook blijft. Samen hopen we op betere tijden om onze activiteiten op een gezellige manier weer te organiseren! #wij doen het samen! #blijf gezond!

 Met creatieve en carnavalistische groet,

 CV De 11jes

Over de organisator
Carnavalsvereniging De 11jes
C.V. De 11jes is u vast niet onbekend. Een vereniging die niet stil zit en graag mensen met elkaar verbindt. Al jaren verzorgen wij, same...... Lees meer