Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Zondagmiddag 24 juni DAG VAN ONS DORP

Ceciel Raben-Gieling, (Activiteitencommissie Diekse catalogus)
12 april 2018 , 1136x gelezen

Nieuw-Dijk gaat 24 juni de aftrap geven om de Meikever het gebouw van ons allen te laten worden.Het was weer het gevoel van "Zomer in Gelderland": in korte tijd zoveel mogelijk regelen. Daar waar Nieuw-Dijk goed in is.  De eerste 25 vrijwilligers waren 10 april bijeen om alle ideeën te verzamelen voor deze dag. En ja.... inderdaad heel veel leuke ideeën. 

We gaan er allereerst een feestelijke dag van maken met activiteiten voor en door jong en oud.  

Tijdens deze dag  hopen we ook nog meer vrijwilligers te vinden voor de uitvoering van alle activiteiten uit de Diekse catalogus en de verbouw van de Meikever. Allemaal een paar uur helpen en dan hebben we een nog meer bruisend dorp. 

Maandag 16 april gaan we het programma samenstellen en zullen daarna zoveel mogelijk inwoners benaderen voor hulp en het beschikbaar stellen van materialen. Dus zeg vooral ja en help ook als vrijwilliger 24 juni ons dorp te laten schitteren! 

Reacties

Suzen 14 april 2018
Het was erg gezellig afgelopen maandag en veel leuke initiatieven. Ook al heb je je niet opgegeven bij mij, kom gerust aanstaande maandag 20.00 uur in de Meikever. Vele handen maken licht werk.
Hennie 13 april 2018
Wij zijn er klaar voor, jullie ook..........................
Bekijk meer nieuws in de buurt ┬╗