Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtschap Porredarp viert 50 jarig jubileum (2018)Zaterdag 21 juli vierde buurtschap Porredarp het 50 jarig jubileum met een receptie voor “leden, oud leden” en natuurlijk bezocht DES het Porredarp ook zoals elk jaar op de zaterdag voor het schuttersfeest. Evenals het bestuur van de schutterij: Sint Antonius.

Ondanks de warmte werd het een gezellig samenzijn, waar de families Polman, Jansen, Bosch en Loeters/de Jager werden bedankt voor hun gastvrijheid door de jaren heen.

Ook waren er trouwe Porredarpers die 50 jaar “lid” zijn gebleven zoals Geert en Ria Raben, Joop en Dini Kluitman, Betsie Polman, Lies Raben, Jan en Annie Driessen.

Jan en Riet Beursken werden in het zonnetje gezet omdat hun 50 jaar geleden koning(in) werden, dat was de aanleiding om buurtschap Porredarp op te richten.

De receptie was eigenlijk te kort om met iedereen bij te praten.

Het uitgebreide buffet stond daarna klaar voor de leden.

Maandag kwam de schutterij Sint Antonius op bezoek, met een vendelhulde voor ons 50 jarig bestaan. Het was een mooi samenzijn op het zonovergoten plein.

Dinsdag hebben we ons jubileumweekend afgesloten met een daverend olderwetse gezellige feestavond.