Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Camerabeelden kinderlokker gezochtNamens een aantal bezorgde ouders doe ik de volgende oproep.

Bent u woonachtig in Nieuw-Dijk (kern en buitengebied!) en heeft u camerabewaking waarbij ook de voertuigen op de weg zichtbaar zijn en waarvan de beelden worden opgeslagen dan vragen wij dringend om uw hulp.

Wilt u a.u.b. de opnames van zaterdagavond 17 juni terugkijken en zoeken naar een (donker)blauwe bestelbus, mogelijk met een witte kentekenplaat.

Deze bestelbus heeft tussen 20.45 en 21.30 in ieder geval de route afgelegd van de st. antoniusschool, de pontilaan, via de sportstraat, de meikamerlaan, en de smallestraat richting het viaduct bij sprinkhanen. 

Route binnenkomst Nieuw-Dijk is niet bekend, dat kan dus ook via een andere route dan de bovengenoemde route!

Mogelijk was deze persoon al eerder op de dag/avond in Nieuw-Dijk aanwezig, wij verzoeken u dan ook eventuele opnames vanaf een vroeger tijdstip terug te kijken. 

Mocht u bruikbare beelden hebben dan verzoek ik u dit te melden via 0900-8844 of via de site politie.nl tav wijkagent M.van Bindsbergen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met 06-53766823.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.