digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

De Paloma's in Ni-j Diek op zaterdag 15 juni 2019NIEUW-DIJK - Op 15 juni 2019 komen de Paloma's naar Nieuw-Dijk toe. Stichting Diek Events organiseert dan haar eerste muziekevenement in het dorp dat wij kennen als 'een kern met pit'.

De Paloma's bestaan uit 6 vrolijke feestgangers die niets mooier vinden dan van ieder evenement een ouderwets gezellig feest te maken. Menig festival, waaronder de Zwarte Cross, zetten zij ieder jaar op zijn kop. In de avond van 15 juni 2019 is ook Nieuw-Dijk aan de beurt.

Niet alleen De Paloma’s verzorgen deze avond het muzikale spektakel, maar ook DJ Rondi en accordeon maestro Giovanni zullen met hun muzikale inbreng zorgen voor één groot feest!

Zet 15 juni 2019 alvast in jullie agenda, want dit spektakel mag je absoluut niet missen!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Volg de Facebookpagina https://www.facebook.com/depalomasnijdiek om op te hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. We kunnen alvast verklappen dat er binnenkort een leuke winactie aan zit te komen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.