digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

digiDIEK komt naar je toe bij de seniorenmorgenVanmorgen was het weer een volle zaal bij de seniorenmorgen. Onder de bezielende leiding van Jose, Odette, Yvonne, Bets, Marian en Ans (dit keer afwezig) weet de leiding telkens weer leuke activiteiten te bedenken. Dit keer werden er van wilgentenen bloempotten gemaakt.

Met veel handigheid ging men aan de slag. Het resultaat mag er zijn.


digiDIEK was aanwezig voor natuurlijk een gezellig kopje thee maar ook om te horen of er onder de ouderen behoeftes zijn aan bepaalde activiteiten of aan bepaalde voorzieningen. Natuurlijk is het ook van belang dat men het gezicht van de buurtverbinders leert kennen zodat het makkelijker wordt om iets te vragen. Het is altijd weer een feestje om te mogen genieten van ieders verhalen.

Een aantal heren en dames blijven natuurlijk fanatieke kaarters. De seniorenmorgen blijft een succes. Vanmorgen waren er weer 25 senioren. Het seizoen loopt al langzamerhand ten einde. Op 7 juni is er nog een uitje. Maar na de zomer worden de ochtenden weer voortgezet.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.