digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen (2018)

  • 2236 weergaven
  • 3 reacties

  • Verhalen

Hallo allemaal, we wonen sinds november in Nieuw-Dijk en willen ons graag via deze weg aan jullie voorstellen. Met het kunnen kopen van ons huis aan de Beekseweg (63) is een droom in vervulling gegaan: wat meer 'buiten' wonen maar dan niet helemaal afgezonderd van buren/voorzieningen. 

Ons gezin bestaat Rob en Maartje met de kinderen Femke (7,5 jaar), Gijs (bijna 6 jaar) en Nienke (1,5 jaar). We hebben nog een hond, twee grote konijnen en daar komen binnenkort een paar dwerggeitjes bij. De oudste twee kinderen gaan al sinds de zomer naar De Expeditie en zijn daar gelukkig helemaal gewend. Femke zingt inmiddels bij SamSam en Gijs gaat sinds vorige week naar Jeugdwerk wat hij superleuk vindt. 

Na een kennismaking met Willem Wolters waarin hij o.a verteld heeft over diverse soorten vrijwilligerswerk heeft Rob besloten om aan te haken bij de boswerkgroep en Maartje gaat kijken of zij iets voor de redactie van Digidiek kan betekenen.

We kijken er naar uit om jullie te leren kennen, tot ziens!

Deel dit bericht!

Reacties

T.H.J. Derksen
6 februari 2018

Hartstikke leuk beste mensen, zo'n introductie, en van harte welkom.

Elise Nibbeling
6 februari 2018

Welkom in dit mooie dorp! Veel geluk en woonplezier! Geniet aanstaande zondag ook van de mooie carnavalsoptocht; vertrek rond 11.45 vanaf juffrouw Tok

Ceciel Raben-Gieling
7 februari 2018

Van harte welkom! en super dat jullie meteen jullie steentje willen bijdragen!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.