digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Even voostellenZoals iedereen vorige week heeft kunnen lezen is ook dit schooljaar het sportbuurtwerk weer aanwezig in Nieuw Dijk. Een keer in de 2 weken zijn we op dinsdag in gymzaal de Meikever van 15:30 tot 16:30 om met kinderen van 4 t/m 12 jaar lekker te sporten.

Sinds kort ben ik, Kasper Rijkers, de nieuwe sportbuurtwerker in Nieuw Dijk. Vandaar dat ik me ook via deze weg even wil voorstellen. Ik ben 36 jaar, zelf fanatiek basketballer (zoals op de foto te zien) maar vind bijna alle andere sporten ook leuk. Ik ben nu 2 keer voor sportbuurtwerk in gymzaal de Meikever geweest en vind het al erg leuk! Ik hoop dat meer kinderen uit Nieuw Dijk hun weg gaan vinden naar het sportbuurtwerk. Het is namelijk erg gezellig, en we doen een heleboel verschillende sporten en spelletjes.

Ook gaan we aan de slag met een buurt challenge. Daar stond vorige week ook al iets over op digiDiek. Bij de buurt challenge gaan we met de deelnemers van Sportbuurtwerk iets terugdoen voor Nieuw Dijk. Het kan van alles zijn, maar het moet iets zijn waar (een doelgroep van) Nieuw Dijk iets aan heeft.

Ik hoop heel veel kinderen uit Nieuw Dijk aan het sporten te krijgen bij het sportbuurtwerk. Tot snel!

Kasper Rijkers


Deel dit bericht!

Reacties

Gert Stinissen
29 oktober 2017

Heel goed dat dit er is, ik hoop dat veel kinderen hier naar toe gaan.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.