Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Happen en stappen met Sprinkhanen.Sprinkhanen is gisteravond weer wezen happen en stappen met de hoofd-top en sub-sponsoren.

In de kantine van Sprinkhanen werden alle gasten welkom geheten en uitgenodigd om naar de Meikever te lopen waar we werden verrast door onze sponsor Reulink Catering en verhuur, die allen een soepje en diverse lekkere voorgerechten voorschotelde.

Om 20:00 uur stond de bus klaar, op naar de volgende sponsor Zaal Gieling in Groessen voor een heerlijk diner. Na de gastheer bedankt te hebben voor de gastvrijheid en het heerlijke eten de bus weer in op naar de laatste locatie voor het toetjesbuffet.

Partycentrum de Deel in Loerbeek was de laatste locatie van deze mooie avond, ook hier stond een fantastisch buffet klaar.

Als kers op de taart was er nog een optreden van Peter Borkes die de avond afsloot met you never walk alone een mooi einde aan deze geweldige avond happen en stappen met Sprinkhanen met dank aan de sponsorcommissie van Sprinkhanen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.