digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Informatie avond plannen gat van Roelofs

  • 1900 weergaven

  • Nieuws

Beste bewoners uit Nieuw-Dijk,

Woensdagavond 31 mei zal er een informatie avond zijn op het gemeentehuis in Didam (naar verwachting vanaf 20.00 uur) waarbij de firma Roelofs het aanvullend locatie onderzoek zal presenteren t.a.v. de ontwikkeling bij het gat van Roelofs.

Tijdens deze avond zullen ook eventuele vragen die er leven n.a.v. het locatie onderzoek beantwoord gaan worden.

De gemeente Montferland zal gaan bepalen welke bewoners per brief geïnformeerd gaan worden over deze avond maar uiteraard is iedereen van harte welkom. Deze ontwikkeling raakt namelijk iedereen die regelmatig via de Bijvankweg / Pakopseweg Nieuw-Dijk in rijdt.

De groep bewoners die een persoonlijke informatie brief ontvangt zal ook vanaf a.s. maandag geïnformeerd worden over het aanvullende locatie onderzoek.

Mocht u echter ook geïnteresseerd zijn in dit onderzoek en specifieke vragen willen stellen dan kunt u ons (de familie Sloot, Beugelaar, Wolters, Egging, Verbucheln (Pakopseweg 12), Krus (Pakopseweg 12-1) en Mulder) mailen op e-mail adres . Wij zorgen dan dat u het rapport ook ontvangt. 

Mocht dit rapport vragen oproepen die u zeker beantwoord wilt hebben op de informatie avond dan wordt u verzocht deze uiterlijk vrijdag 26 mei op dit zelfde e-mail adres aan te leveren omdat wij van de ontwikkelaar slechts tot 27 mei de tijd hebben gekregen om vragen aan te leveren.

Maar ook voor andere vragen of opmerkingen of behoefte aan een toelichting op dit plan bent u bij ons uiteraard van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

De buurt bewoners van de Pakopseweg (Nieuw-Dijkse zijde Bijvankweg - om verwarring te voorkomen)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.