Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Levende kerststalLevende kerststal in Nieuw-Dijk

Op zaterdag 22 december is er een levende kerststal te bewonderen in Nieuw-Dijk. Tussen 16.30 en 18.00 uur krijg je een waar schouwspel te zien en tegelijkertijd een prachtig gehoor. De buurtschap “Het Tinnebos” dost zich dit jaar uit in het kerstverhaal. Het evenement is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

De aanjagers van dit geweldige idee geven aan hoe ze hiertoe gekomen zijn. ‘Kijk al die prachtig verlichte kerstbomen in Nieuw-Dijk, een lust voor het oog! Wij willen toch graag een stapje verder gaan. Met onze markante buurtgenoten kunnen wij iets unieks en ongekends neerzetten. Dus dat gaan we doen!’

Hierbij nodigen wij jullie uit om te komen genieten van de levende kerststal. De locatie voor dit evenement is het straatje tussen de Bosstraat en de Tinneveldstraat bij de grote klok. Er is mogelijkheid om met de bekende sterren op de foto te gaan. Maak daar gebruik van! De koningen die normaal gesproken pas in januari komen hebben aangegeven ook deze avond aanwezig te zullen zijn met het mirre.

Het oor zal zacht gestreeld worden door de prachtige koorgeluiden die speciaal voor dit moment zijn samengesteld. Spannend! Wie zal het kerstkindje zijn? En wie de ezel? Kom het zien! Maak je agenda vrij samen de kerst in te luiden.

Vanaf 18.00 uur zal het buurtschap gezamenlijk het festijn afsluiten.


Buurtschap ‘Het Tinnebos’.

De organisatie!

Deel dit bericht!