Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwjaarsreceptie Sprinkhanen 1 januari 2019Klik op onderstaande link voor alle foto`s

Nieuwjaarsreceptie Sprinkhanen 2019

jan 1, 2019

Zoals al vele jaren gebruikelijk is op 1 januari werden tijdens de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen in het zonnetje gezet en ook de Sprinkhaan van het jaar 2018 bekend gemaakt.

Om 12:00 uur speelde het 1e elftal tegen een samengesteld team uit diverse Sprinkhanen teams.


Om 13:15 uur (kwartiertje later, Dieks kwartiertje) opende voorzitter Frans van Vugt de receptie met een toast op het nieuwe jaar. 

Verder werden de ontwikkelingen in Nieuw-Dijk en de samenwerking met DVC`26 voor o.a. de jeugdteams aangehaald. Dus een uitdagend jaar waar samenwerking hoog in het vaandel staat.

Hierna was het de beurt aan de jubilarissen.

In totaal waren er 11 leden die 40 jaar lid waren en 5 die 50 jaar lid waren. Niet iedereen kon helaas aanwezig zijn door vakantie.

40 jaar lid.

 

Mark Mennings                                         Edwin Teunissen

  

Marcel Egging                                            Erik Jansen

 

Jos Gieling, Robbie de Reus, Edwin van Wessel, Iwan Lanters en Rober van Wessel waren ook 40 jaar lid maar konden niet aanwezig zijn.

50 jaar lid

 

Hans Wienholts                                          Henk Raben

 

Herbert Konning                                         Bennie Duis

Jan Raben

Sprinkhaan van het jaar 2018

Na al deze mooie jubilarissen werd de Sprinkhaan van het jaar 2018 bekend gemaakt Bennie Duis, deze Sprinkhaan is al 50 jaar lid, trouwe bezoeker bij het 1e elftal, inval grensrechter bij het 1e, oud speler 1e elftal en al een aantal jaren trainer van de meiden en nu van het vrouwenteam. Een echte Sprinkhaan in hart en nieren en een echte vrijwilliger die onmisbaar is voor onze vereniging.