Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

SpeeltuinIk zou graag de speeltuin aan de Pontilaan op willen laten knappen. Speeltoestellen zijn gedateerd of defect.  Ik zie in omgeving Zevenaar/Didam zoveel leuke speeltuinen en ik gun onze kids dit ook. Het zand rondom is ook vies en er wordt op dit moment zoveel gebruik van gemaakt door alle kinderen van de buurt dat het een goede investering zou zijn. Kunnen wij dit als gemeenschap oppakken of kan de gemeente Montferland dit realiseren? 

Deel dit bericht!

Reacties

Willem Wolters
20 maart 2017

Goed idee. Wil je even met mij contact opnemen hoe verder te gaan ?

Ed Berendsen
14 mei 2017

Is hierover al wat bekend?
Want de speeltuin aan de haamstraat (die intensief gebruikt) zou ook wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Willem Wolters
14 mei 2017

beste Ed
Neem even contact op met Renate Egging en dan zouden we samen met jullie wellicht actie kunnen nemen

Willem Wolters
24 juli 2017

Reactie van de gemeente gehad. Ambtenaar neemt de vraag tot verbetering mee in het overleg met uitvoerende organisatie. Hij zou mij/ons op de hoogte houden

Ed Berendsen
18 augustus 2017

Er zijn 5 paaltjes weggehaald en 5 geel zwarte geplaatst, waar je op kan zitten (niet spelen). Ben benieuwd naar de rest????
de kleine meid glijdt en klimt graag (en schommelen), dus het soort toestel wat er al staat voldoet maar de staat ervan ( en ondergrond) kan beter

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.