Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Stem NU voor extra geld voor ons dorpshuisStichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk is geselecteerd om mee te doen aan de stemronde van Help Nederland vooruit. Het is nu noodzaak om voor 10 februari zoveel mogelijk stemmen te werven voor ons mooie initiatief! We willen voor onze senioren de toegang tot het dorpshuis De Meikever verbeteren en het plein herinrichten.

Hoe meer stemmen, hoe beter: op naar die donatie van € 5.000.

 Je kunt stemmen op de stempagina www.helpnederlandvooruit.nl.  Vul dan postcode 6942HD in, klik dan op GA en kies "stiching dorpsvoorziening Nieuw-dijk", klik dan op BEKIJK bij ons initiatief. Daarna kan je je naam invullen en emailadres. Je ontvangt vervolgens een email om de stem te bevestigen. Dit alles gaat binnen 1 minuut.

Elke stem telt, dus STEM en vraag zoveel anderen dit ook te doen. We hebben minimaal 50 stemmen nodig en natuurlijk liever veel meer.

Nieuw-Dijk laat zien dat we samen ons dorp leefbaar houden!

Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk