digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Wie komt ons helpen bij de kinderactiviteiten op 24 juni?

  • 1855 weergaven

  • Nieuws

Beste allemaal,

Zoals jullie misschien al gehoord of gelezen hebben, vindt op zondag 24 juni van 14-17 uur De Dag van Ons Dorp plaats. Het is een feestelijke middag vol activiteiten voor en door het dorp, waarbij de nieuwe invulling van de toekomst van dorpshuis de Meikever centraal staat. 

Een groep van zo’n 30 vrijwilligers is druk bezig om een leuk programma op te zetten voor jong en oud. Wij – Minke Smits, Marloes Meister en Maartje Koekkoek – nemen de kinderactiviteiten voor onze rekening. We hebben inmiddels bedacht wat we gaan doen, maar hebben daarvoor nog wel hulptroepen nodig om een en ander in goede banen te leiden op dag zelf. Daarom deze oproep!

Het idee is dat kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar (gratis) een stempelkaart ophalen. Daarna kunnen ze meedoen aan een aantal activiteiten, waarmee ze een stempel op hun kaart verdienen: meewerken aan een 'kunstwerk' voor de Meikever, penalties schieten met de Sprinkhanen, meedoen een aan spelparcours van de spellenbus van Welcom, springen op het luchtkussen, een plaktattoo laten zetten en een plak cake versieren (en eten:)). Op het einde leveren de kinderen de stempelkaart in, mogen ze grabbelen en krijgen ze nog een snoepje mee. 

Wie vindt het leuk om ons op 24 juni te komen helpen? Als je een berichtje met je contactgegevens mailt naar , dan zullen we je tijdig informeren wat precies de bedoeling is op die zondag.

Bedankt voor de aandacht en hopelijk tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Minke Smits, Marloes Meister en Maartje Koekkoek

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.