Menu

Nieuws:

Hulde aan: 33 jaar Heideboys & 11 jaar Idiaal

Gemma Harmsen, (Carnavalsvereniging De 11jes)
13 februari 2018 , 6x gelezen

Hulde aan 33 jaar Heideboys 

Wat geweldig om een groep naar voren te mogen halen op de maandagavond, waar wij als vereniging aandacht besteden aan de jubilerende groepen, die al 33 jaar te zien is in de optocht van CV De 11jes. Vriendengroep De Heideboys mochten dit jaar hun jubileum vieren en waren dan ook goed vertegenwoordigd. 

In het verleden heeft deze groep vele andere groepen geïnspireerd met hun mooie, grote wagens en ludieke onderwerpen. De laatste jaren zijn ze niet weg te denken in onze optocht met hun prachtige, hoge en 'van alle gemakken voorzien' wagen met aan de top natuurlijk de vaste vendeliers die de 11jes-vlaggen doen zwaaien. 
Jaarlijks weten zij weer een mooi onderwerp te bedenken en wordt de hele wagen hierop weer aangepast. Er zit genoeg creativiteit in deze groep en dat hebben zij de afgelopen jaren ook wel doen blijken. Het mooie van deze groep is dat zij hun kinderen het Carnavalsgevoel ook met de paplepel in gieten en dat vele kids nu zelf ook al een aantal jaren meelopen met hun eigen groep. Prachtig om te zien dat het stokje wordt doorgegeven. 

Ook in de zaal zijn de Heideboys graag van de partij, zeker op de maandag zien wij vele gezichten nog steeds jaarlijks terug in onze Residentie. Een hoop gezelligheid die wij nog lang niet kunnen missen. 

11jarig Jubileum Idiaal 

Ook werd Carnavalsgroep Idiaal in het zonnetje gezet met hun 11-jarig jubileum. Een gezellige groep met ook veel creativiteit (zie foto:). Of deze groep ambities heeft voor een plaatsje op het podium tijdens de prijsuitreiking zal de aankomende jaren moeten blijken. Idiaal is zeker wel van de feestjes en zo hebben wij hen dit jaar ook voor het eerst met de verrassingstocht mogen begroeten. Wij zien deze groep trouwe bezoekers aan onze residentie graag verschijnen en met een hofdame in hun midden gaat dat zeker goed komen!   
Reacties