Menu

Hoveniersbedrijf Teun Aleven

Bij Hoveniersbedrijf Teun Aleven Didam staat kwaliteit hoog in het vaandel!

Welkom bij Hoveniersbedrijf Teun Aleven Didam

Bij Hoveniersbedrijf Teun Aleven Didam staat kwaliteit hoog in het vaandel! De materialen die wij aan onze klanten aanbieden zijn van hoge kwaliteit, waardoor een degelijke tuin aangelegd kan worden die vele jaren mooi blijft. Een project kan alleen, of het nou nieuwe aanleg, renovatie of tuinonderhoud is, dit kwaliteitsniveau bereiken door te werken met vakbekwame mensen. Ons deskundig personeel helpt u graag bij alle voorkomende werkzaamheden in uw tuin, of het nu om een kleine of grote tuin gaat.

-Kunstgras

Sinds 2016 zijn we officieel partner geworden van Edal kunstgras. In samenwerking met hun maken en leveren we de mooiste soorten grasmatten.

De ondergrond word deskundig geprepareerd door een goede verdichting + het aanbrengen van stabilisatie zandcement. Hierdoor word de ondergrond stevig en zult u geen voetafdruk kunnen voelen of zien.

-Aanleg van tuinen

Renovatie of het geheel aanleggen van nieuwe tuinen is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden binnen ons bedrijf. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan machines en gereedschappen om alle werkzaamheden snel en nauwkeurig uit te voeren.

Onze passie en liefde voor het vak ziet u in uw tuin terug. Onze tuinen kenmerken zich door een meer dan goede afwerking en verrassende details.

-Keramische tegels

Sinds 2016 hebben we in samenwerking met Trivium ceramics een mooi assortiment samengesteld voor een scherpe prijs, zodat we ook dit ‘luxe product’ aantrekkelijk kunnen maken voor de particuliere tuinen.

De voordelen van keramische tegels zijn:

  • Kleurvast
  • Krasvast
  • Door de stabiele ondergrond geven wij hier 5 jaar garantie op verzakkingen + kapot vriezen van tegels en/of voegen.

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.