Menu
Terug

Nieuws:

The Yoga Trail

Judith Reuling, (Judith Yoga Shiatsu)
15 mei 2018 , 291x gelezen

De meivakantie met de buitenyoga is weer voorbij, helaas. Het waren prachtige avonden met veel zon, echt genieten. De dauwyoga was een beetje nat, niet alleen door de dauwdruppels ;-)

Het volgende avontuur wat op het programma staat is de The Yoga Trail. Op zondagochtend 10 juni vertrekken we al vroeg op de Posbank voor een heerlijke natuurbeleving. Dit keer trek je je hardloopschoenen erbij aan. Onderweg op de mooiste plekjes doen we yoga. Just imagine how you feel. 

Zo dichtbij is er een bijna betoverend stukje natuur, de Posbank. Al hardlopend door deze prachtige natuur maak je ook een reis in jezelf. Verbonden met de aarde, met alles wat de natuur je brengt. Het pad biedt zowel uitdagingen en overwinningen. The Yoga Trail geeft je de kans en mogelijkheid om jezelf op verschillende manieren in beweging te brengen. Zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Neem deze ochtend een uitdaging in jezelf mee en ga ermee aan de slag. Hardlopen zorgt ervoor dat je je uitdaging van alle kanten kunt bekijken. De yoga onderweg is op de meest waanzinnige plekken die zorgen voor een ander perspectief. Dit proces kan plaatsvinden in jezelf maar er is ook de ruimte om te delen met anderen. Er is ook veel ruimte voor stilte en bezinning. Het gaat niet over zo hard en zo snel mogelijk, het gaat over het doen!

Het hardlooptempo is rustig en aangepast aan de omstandigheden, we zullen twee uur lopen, niet aaneengesloten.  Er zijn momenten van verbinding, van stilte en rust.

De yoga is onderweg op de meest waanzinnige plekken. 

Het kledingvoorschrift is afgestemd op jou behoefte. 

Water kun je meenemen indien nodig. 

We sluiten The Yoga Trail af met een picknick met uitzicht.

https://www.judith-yoga-shiatsu.nl/programma/the-yoga-trail/

Reacties