"Wat Pim maakt, dat smaakt."
Pim Derksen vleeswaren.
Na vele jaren in diverse slagerijen gewerkt te hebben, waarvan ruim 10 jaar bij de Boland slagerij in de Nettorama in Didam, ben ik voor mijzelf begonnen. U vindt mij vri...
"Wat Pim maakt, dat smaakt."
Pim Derksen vleeswaren.
Na vele jaren in diverse slagerijen gewerkt te hebben, waarvan ruim 10 jaar bij de Boland slagerij in de Nettorama in Didam, ben ik voor mijzelf begonnen. U vindt mij vrijdags op de week markt in Didam en sinds kort heb ik een nieuwe locatie aan de Aalsbergen 3b in Didam.
Door dus bij heel veel slagerijen in de keuken te hebben gekeken, heb ik heel veel ervaring en informatie over producten gekregen die ik nu zelf ambachtelijk maak of verbeterd heb.
En dat allemaal in het besef dat het vlees van Pim Derksen 100% verantwoord is. Want de dieren waar dit vlees vandaan komt, hebben een vrij leven gekend en krijgen uitsluitend schoon en plantaardig voer. Het vlees is gegarandeerd vrij van antibiotica, medicijnen of groeibevorderende stoffen. En dat proef je!
Eigenlijk is het simpel; Biologisch vlees smaakt beter en is gezonder.
"Wat Pim maakt, dat smaakt."