Menu

Restaurant Juffrouw Tok Didam en Partycentrum Boszicht

Restaurant Juffrouw Tok Didam en Partycentrum Boszicht is gespecialiseerd in het organiseren van uw bruiloft, personeelsfeest, presentatieavond of receptie.

Een bruiloft zonder orkest, is als een bedrijfsfeest zonder thema of activiteit.
Natuurlijk zijn er genoeg uitzonderingen die de regel bevestigen, maar onze ervaring leert dat uw bedrijfsfeest met een voor uw bedrijf op maat gesneden programma een goede formule is.

Wat mag u verwachten van Partycentrum Boszicht?
 Deze vraag blijft bij ons open.
 In overleg met u wordt namelijk uw (bedrijfs)feest samengesteld. Wij adviseren u graag wat betreft de samenstelling van uw programma. Natuurlijk kunt u kiezen voor een complete avond zoals in onze informatiemap doordacht is uitgewerkt. Wij willen u echter niets opdringen en willen voor u wat betreft het verloop van de avond alle vrijheid geven met betrekking tot programmering.

Voor welke avond u ook kiest, de avond zal plaatsvinden in een ongedwongen sfeer. Wij zullen zorg dragen voor een correcte uitvoering, zodat u een onvergetelijke avond zult beleven. Zie ook onze website   http://www.juffrouwtok.nl/boszicht/

Onder "Informatie" treft u wat voorbeelden voor uw thema- of activiteitenavond aan.

Heeft u vragen of opmerkingen, bel ons gerust of kom langs voor een vrijblijvende offerte. Ook werken wij samen met De Rekreatiebaron.

Via de site www.planyourwedding.nl is voor bruidsparen een 100% gratis online weddingplanner te vinden met allerlei handige tools om een bruiloft te plannen.

Aan de achterzijde komt u bij Boszicht binnen in een zeer royale hal met garderobe, welke links een zaal heeft met een capaciteit tot 300 personen en rechts een zaal voor 350 personen. Bij een groot bedrijfsfeest is het eveneens mogelijk om de gehele ruimte inclusief hal aaneen te sluiten.


 Partycentrum Boszicht is bereikbaar per telefoonnummer (0316) 221312 per e-mail boszicht@juffrouwtok.nl.

Restaurant Juffrouw Tok is een gezellig familierestaurant waar iedereen zich al jarenlang op zijn gemak voelt. De specialiteit is Kip Piri Piri, gemarineerd en bereid op de houtskoolgrill, waardoor het gerecht zijn unieke smaak krijgt. Houdt u niet van kip, geen probleem, ook andere smaakvolle gerechten staan op onze menukaart.

De kinderen zullen het een feest vinden om bij Juffrouw Tok te gaan eten. We hebben een kindermenukaart, waaruit ze kunnen kiezen, maar ook kleurplaten met kleurpotloden en/of stiften zijn aanwezig en die kunnen aan tafel of in de kinderkamer worden ingekleurd. Ze kunnen daar ook spelen of naar een film kijken, terwijl de ouders, opa’s en oma’s of vrienden ongestoord kunnen genieten van een gezellige avond.

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.