Menu

Het doel van de Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk is het exploiteren, beheren en onderhouden van een voorziening waar activiteiten voor de dorpsbewoners plaatsvinden.


De stichting neemt binnenkort de Meikever over van de Gemeente Montferland. De stichting beperkt zich tot de voorziening en de activiteiten die in deze voorziening plaatsvinden. De stichting zal optreden als verhuurder van de ruimtes in de Meikever. 

De bezettingsgraad van de Meikever is na sluiten van de Antoniusschool te laag voor een positieve exploitatie. We zullen nieuwe activiteiten moeten gaan ontwikkelen als we de Meikever ook op termijn voor Nieuw-Dijk willen behouden. Hiervoor wordt een activiteitencommissie opgericht. 

Het onderhoud zullen we ook zelf moeten gaan organiseren. Hiervoor wordt een onderhoudscommissie opgericht. 

Voor beide commissies zoeken we nog vrijwilligers. 

Bestaande gebruikers zoals het Jeugdwerk kunnen overigens gewoon gebruik blijven maken van de Meikever en nieuwe gebruikers zijn van harte welkom!


Laatste berichten

Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk is een feit!

Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk is een feit!

Robby de Reus (Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk) 17 januari 2018

Vanochtend is bij Notaris Laarberg in Didam de Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk formeel opgericht. Henk Strijbis heeft namens het bestuur de statuten ondertekend. De Stichting gaat binnenkort het gebouw De...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk »