Menu

Uitgelicht:

NARVE bericht:

Willem Wolters (Redactie digiDIEK)
12 februari 2018 , 927x gelezen

Meest verdienstelijke Nieuw-Dijker 2017

Dit jaar is tijdens de Narve-vergadering voor een vereniging gekozen voor de titel meeste verdienstelijke Nieuw-Dijker 2017. Een vereniging die zich afgelopen jaren zeer verdienstelijk heeft ingezet voor de samenleving in ons mooie dorp Nieuw Dijk.

Waarom is deze vereniging voorgedragen?

Het is een belangenvereniging voor alle inwoners van Nieuw-Dijk. De vereniging is opgericht in 1995. Hetzelfde jaar van oprichting van de NARVE.

Deze vereniging stimuleert de leefbaarheid in het gehele dorp, behartigt de belangen van de gehele Nieuw-Dijkse bevolking en is spreekbuis naar externe stakeholders en partijen zoals de Gemeente Montferland en provincie Gelderland.

Zo zijn de afgelopen jaren vele inspanningen verricht om digiDIEK tot stand te laten komen. Een digitaal platform die dagelijks veelvuldig wordt bezocht. Waarbij de vele buurtverbinders ook hun steentje bijdragen aan de leefbaarheid van het dorp. Maar wat te denken van de bosploeg die al jaren zorg draagt voor de leefbaarheid en het onderhoud van het Meikamerbos. Met in het jaar 2000 de realisatie van de paddenpoel als één van de natuurlijke bezienswaardigheden in het mooie Meikamerbos.

Deze vereniging wordt geleid door een bestuur, die met veel energie diverse, van makkelijke tot ingrijpende, onderwerpen oppakt en tracht hierbij de juiste oplossing en/of richting voor Nieuw-Dijk te bedenken/te geven.

Vanwege hun vele verdiensten voor het dorp Nieuw-Dijk in het verleden en in de toekomst, kunnen wij jullie dan ook met trots aankondigen:

"Meest verdienstelijke Nieuw-Dijker 2017"

VERENIGING LEEFBAAR NIEUW-DIJK !!!

Nieuw-Dijk, 16 december 2017

NARVE

Reacties

Hennie 16 februari 2018
Gefeliciteerd, mooie opsteker om ambitieus door te gaan.
Bekijk al het nieuws uit je buurt ┬╗