Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Nieuw-Dijk schoon, ik help gewoon

Redactie digiDIEK
26 februari 2019 , 182x gelezen

Feestelijke aftrap Zwerfafvalbrigade Nieuw-Dijk!

Op zondagochtend 10 maart gaan bewoners uit Nieuw-Dijk aan de slag om zwerfafval in de omgeving aan te pakken. Na een succesvolle informatieavond, bleek dat er al zo’n 30 bewoners interesse hebben, waarvan een deel al enige tijd prikacties organiseren. 

Wilt u ook graag samen met anderen omgeving helpen schoon houden? Dan bent u van harte uitgenodigd! Knijpers, handschoenen en andere materialen worden beschikbaar gesteld op deze ochtend. Om 9.45 start de inloop in het dorpshuis De Meikever (Smallestraat 42) met een kop koffie of thee. De wethouder, Dhr. Wim Sinderdinck, zal aanwezig zijn bij de start. Rond 10.15 beginnen we onze ronde en rond het middaguur is de afsluiting in het dorpshuis.

De Zwerfafvalbrigade komt tot stand door de samenwerking tussen de bewoners, de gemeente Montferland en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG). Informatie wordt aangeboden op de betreffende ochtend of neem direct contact op met Tijl Essens van SLG, telefoon 06 -14135745, of via Thea en Willem Wolters 06-45163105 die vanuit Nieuw-Dijk aanspreekpunt zijn.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »