Buurtverbinders digiDIEK

Zwerfboekenkast in Meikever

Het is gelukt: We hebben een grote zwerfboekenkast in de Meikever gezet en de eerste boeken met een digiDiek sticker staan er al in! Iedereen mag hier boeken komen lenen om te lezen.

 

En als je ze gelezen hebt dan breng je ze weer terug. Of je brengt ze naar een andere zwerfboekenkast. De boeken moeten lekker gaan rondzwerven, dan worden ze weer gelezen en dat is de bedoeling. Er is geen administratie, lenen, ruilen en terugbrengen doen we gewoon, want ...... boeken gooi je niet weg, die geef je weg of ze gaan in de kringloop. Als je nog boeken weg wil geven? ..... Er is nog een hoop ruimte voor boeken. Alle genres zijn welkom, streekromans, literatuur, kinderboeken, Science fiction, detectives, dialectboeken, thrillers, driestuiverromans, magazines, enz enz enz. Het maakt niet uit, een boek is een boek en zolang er nog ruimte in de kast is zetten we de boeken erin. Als we ruimte tekort gaan komen, zoeken we wel een oplossing.

We maken alleen een uitzondering voor grote encyclopedieën en andere naslagwerken, daar willen we geen ruimte aan opofferen Heb je nog een paar boeken voor onze zwerfboekenkast ?

Gelegenheid om boeken te lenen en/of terug te brengen is er gedurende de seniorenmorgen op de dinsdagmorgen; voor de data zie de agenda op digiDIEK 

Bel me dan even 06 3635 4960, dan spreken we wat af.

Veel leesplezier

met vriendelijke groet Gerard Minke


Deel dit bericht!