digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Yoga & Run voorjaarscursus

7 maart 2020
  • 138 weergaven


Beleef de unieke combinatie van hardlopen en yoga!

Get started!

Doe mee met de YogaRunEvents voorjaarscursus! 5 april start een nieuwe reeks waarbij je op 8 zondagochtenden jezelf in beweging brengt. Jij wil toch ook balans in je leven? Wordt bewust van je houding en ademhaling in combinatie met conditieverbetering door middel van hardlopen op efficiënte en blessurevrije wijze. Hardlopenen yogaelementenvullen elkaar perfect aan. Inmiddels is YogaRunEventsuitgegroeid tot een cursusorganisatie die meerdere lichtingen succesvol en heel bewust aan het hardlopen bracht.

De cursus telt 8 lessen, waarbij gewerkt wordt met verschillende thema’s en digitaal huiswerk. Één thema is de loopanalyse met videocamera om jouw looptechniek onder de loep te nemen. Op deze manier ontvangen de deelnemers gerichte en essentiële feedback in een persoonlijk adviesrapport.

Naast ervaren lopers die aan zijn of haar techniek willen schaven, kan de beginner uitstekend uit de voeten. Er wordt onderscheid gemaakt in niveau. Het beginnersniveau is zeer toegankelijk. De ervaring leert dat deelnemers zonder conditie tot geweldige prestaties komen. Persoonlijke aandacht en voortdurend bezig zijn met techniek en ontwikkelen is de kracht hier achter. De yoga en aandachtoefeningen zorgen ervoor dat men lichamelijk sterker wordt en bewuster, waardoor de kans op blessures aanzienlijk kleiner is en men veel meer ontspannen kan hardlopen.

De cursus wordt gegeven door de enthousiaste en gedreven professionals Jeroen Reintjes (hardlooptrainer) en Judith Reuling (yogadocente). In beweging komen, bewuster worden en nieuwe vaardigheden aanleren is leuk en geeft energie. Tevens zorgt de prachtige omgeving en de heerlijke buitenlucht voor een weldadig gevoel. Wekelijks zal er een andere prachtige startlocatie worden aangedaan in het Bergherbos waar de workouts plaatsvinden. Geniet van de nazomer en herfst op zijn mooist. Ben je geïnteresseerd? Inschrijvenvia de onderstaande website!

Datum: v.a. zondag 5 april (daarna nog 7 zondagen, zie website)
Tijd: 09:30 – 11:15 uur
Locatie: parkeerplaats Uitspanning ’t Peeske te Beek (en andere locaties in de omgeving)
Benodigdheden:  Hardloopschoenen, sportkleding, bidon water, droge kleding voor na afloop en yogamatje.

Voor meer info, bel ons!
Jeroen Reintjes 06-44037030 (www.jeroenreintjessports.nl)
Judith Reuling 06-81432170 (www.judith-yoga-shiatsu.nl)
Inschrijven doe je op: www.yogarunevents.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.