digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Ans Kraus Vrijwilliger van het Jaar

Zoals inmiddels een aantal jaren te doen gebruikelijk reikte Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk ook dit jaar de oorkonde voor de Vrijwilliger van het Jaar uit.  Voorzitter Jeroen Rosendahl: "Toen we 7 jaar geleden begonnen met de uitreiking van de vrijwilliger wisten we niet dat het hebben van vrijwilligers in een klein dorp als het onze zo belangrijk zou worden. Zo hebben we voor het jaar 2019 een vrijwilliger gevonden die op vele fronten actief is. Dit jaar is de vrijwilliger van het jaar Ans Kraus."

Wat kunnen we allemaal opnoemen waar Ans actief in is:

1.    Buurtverbinder van digiDIEK

2.    Regelt de kleding voor de schutterij.

3.    Is verkeersregelaar.

4.    Moeder van Ludieks.

5.    Organisator van de AED inclusief opleidingen.

6.    Het eerste vrouwelijke lid van carnavalsvereniging de 11jes.

7.    Geziene gast op de sportvelden van Sprinkhanen.

Volgens Jeroen heeft Ans het meer dan verdiend om hier in het zonnetje gezet te worden. Voor jou het beeldje en de oorkonde. 

Jeroen verder: "Tot slot weet ik dat er drie mannen zeer belangrijk zijn in jouw leven. Dat is als eerste natuurlijk jouw man Henk. Als tweede belangrijke man ben ik dat natuurlijk, al is het maar dat zo fijn tegen mij kunt nölen. Als derde is dat natuurlijk jouw idool Jannes. Ook hij wil je graag wat zeggen".


Lieve Ans, het is zeker verdiend als je ziet wat je allemaal voor ons mooie dorp doet, geniet er van en voor iedereen een mooi schuttersfeest gewenst. 

Ans, gefeliciteerd , je hebt het verdiend.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.