digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Bomen planten in Nieuw-Dijk

  • 322 weergaven
  • 2 reacties

Beste inwoners van Nieuw-Dijk,

het zal u wellicht niet zijn ontgaan, het bericht van maandag 13 januari 2020 in De Gelderlander, dat de gemeente Montferland de komende jaren tussen de 20.000 en 50.000 nieuwe bomen wil planten. Ons college van burgemeester en wethouders is op zoek naar geschikte plaatsen hiervoor en alle kleine beetjes helpen.

Wellicht kunnen wij ons college hierbij helpen door mee te denken? Hebt u ideeën hierover, dan kunt u dat natuurlijk indienen bij het college. Een andere mogelijkheid is dat wij in Nieuw-Dijk deze ideeën verzamelen en als gezamenlijk plan indienen bij ons college. Op deze manier kunnen we ook nog eens direct invloed uitoefenen op onze leefomgeving en klimaat.

Ideeën kunt u indienen via . Dat kan/mag van alles zijn, misschien bij u in de achtertuin, een klein stukje braakliggend land, gemeenschappelijke gronden enz. Wij zijn benieuwd!

Namens de buurtverbinders digiDIEK,
Theo Derksen

Deel dit bericht!

Reacties

Ed Berendsen
17 januari 2020

subsidie jeugdwerk wordt gekort, onlangs bijdrage schoolzwemmen geschrapt, bezuiniging hier, andere bezuiniging daar. opknappen speeltuin stond eerst gepland in het najaar, kreeg in december door dat er eind januari een inloopavond zou zijn, stond laatst ook al in de krant dat dat ergens in 2020 wordt (zeker ook wegbezuinigd).
wel een centrumplan die er door wordt gedrukt en nu bovenop de 2 ton die al "gereserveerd" is voor wat boompjes planten, moet er nog meer extra geld komen om extra bomen te planten.
nu stoten ze al gemeente groen af omdat het onderhoud te duur is, en hoe het wordt onderhouden wordt is nou ook niet altijd je van het.
leuk zo'n idee maar misschien eerst eens wat geld "planten" in andere projecten.

Marina Schenk
18 januari 2020

Helemaal mee eens de kinderen in nieuwe dijk verdienen een nieuwe speeltuin want wat er nu staat op 2 locaties is helemaal niks laat ze eerst hun beloften nakomen en zeker als ze wat beloven aan kinderen ik denk als ze dat doen dat de mensen willen dan willen meedenken

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.