digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Bouwfonds 2016

Welke Carnavalsgroep kan een zakcentje gebruiken?

Bouwers opgelet! Maar ook de ouders van jeugdige bouwers opgelet!

Groepen kunnen in 2016 nogmaals aanspraak maken op een bedrag uit het gemeentefonds. In 2012 heeft de gemeente een bedrag vrijgemaakt voor de huisvestingsproblematiek van carnavalsgroepen binnen de gemeente. Vanaf dat moment kunnen groepen jaarlijks profiteren van een zakcentje om te besteden aan hun bouwplaats. Dien vóór 30 september 2016 een project in en ontvang maximaal € 500,- per groep. Uitgezonderd hiervan zijn groepen die vanaf 2012 al een bijdrage uit dit fonds hebben ontvangen.

Zakcentje besteden aan…

Een project moet betrekking hebben op de huisvesting van de groep; dus de bouwplek of de inrichting hiervan, bijvoorbeeld brandbestrijdingsmiddelen, de aanschaf van bouwmaterialen t.b.v. de huisvesting of isolatiemateriaal. Er valt vast nog meer te bedenken! Wees creatief en lever het project in!

Procedure: 

Dien jullie aanvraag in met een beschrijving en een open begroting en mail dit naar: of dien het project schriftelijk in bij: Carnavalsvereniging De 11jes - t.a.v. Het secretariaat - P/a Tolweg 1 - 6942 HX Nieuw-Dijk. Alle ingeleverde projecten worden door een onafhankelijk nominatiecomité beoordeeld.

 

Meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Carnavalsvereniging De 11jes - Tolweg 1 - 6942 HX - Nieuw-Dijk -   

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.