digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Dag van ons Dorp.... Gezellig!!

  • 845 weergaven

Zaterdag 6 juli was de Dag van ons Dorp in Nieuw-Dijk. 4 teams De Trabantjes, Team Wijn, Jan en de Arbeiders en Cg Origineel traden aan. Zij streden om de enorme hoofdprijs met een fanatisme, vergelijkbaar aan de inzet van de  Oranje Leeuwinnen op het WK voetbal. 

En ondertussen was het vooral erg gezellig.

Uiteraard waren vele vrijwilligers aanwezig om alles te versieren, op te bouwen, broodjes klaarmaken, cake te bakken en noem maar op. 

Een letterspel, een stormbaan, volleybal en slide-hockey waren de activiteiten. 

Bij het volleyballen was het net dan weer te hoog en daarna weer te laag....En de pakken van het letterspel waren lastig om aan te doen en de opdrachten soms lastig...Het slide-hockey veld was spekglad en bij de stormbaan kan er echt maar 1 persoon tegelijk door de tunnel.

De scheidsrechters hadden soms moeite om het spel en de spelers in de hand te houden zo hoog was de inzet. 

Uw verslaggever kon zich niet aan de indruk onttrekken dat het leek of er sprake was van omkoping dan wel matchfixing. Maar bij de derde helft was daar niets meer van te merken.

En tussendoor ontstonden er spontaan wedstrijdjes tussen vader en zoon, moeder en zoon en tussen broers wie de stormbaan het snelst kan nemen. 

Voor meer foto's zie Album

Deelnemers bedankt voor jullie tomeloze inzet bij de spellen.

Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet bij opbouwen en voorbereiden.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.