digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

digiDIEK komt naar je toe dit voorjaar

  • 1807 weergaven

Dit voorjaar komen de buurtverbinders naar je toe.

digiDIEK is niet alleen de website. digiDIEK heeft 7 buurtverbinders die graag met de bewoners in contact komen tijdens de komende dorpsactiviteiten.  

Als buurtverbinder leggen we graag uit wat de buurtverbinders doen en we horen graag waar onze bewoners of ons dorp behoefte aan heeft. Daarnaast zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig wat de bewoners zelf kunnen doen voor het dorp. Op deze manier hopen de buurtverbinders straks een  “kaartenbak” te hebben met mensen die iets voor een ander willen doen. Natuurlijk maken we er ook een gezellige dag van.

Dus spreek ons gerust aan. We zijn herkenbaar aan onze witte t-shirt met het logo van digiDIEK.

Enkele buurtverbinders van digiDIEK zullen aanwezig zijn bij de komende seniorenochtenden elke 2 weken op de dinsdagochtend in de Meikever, Sprinkhanen op 23 april ivm het 80 jarig bestaan, beachvolleybal op Koningsdag, Avondvierdaagse op 30 mei en Didam op stelten op 5 juni. 

Tot dan!

De buurtverbinders: Willem Wolters, Glenn Duis, Chiel Derksen, Anneke Polman, Ans Kraus, Stanny Baakman en Ceciel Raben

            

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.