Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

digiDIEK van ons en voor ons

Jullie hebben vast al van digiDIEK gehoord en veel mensen hebben ook al een profiel aangemaakt. Ook de verenigingen plaatsen al veel nieuws over hun activiteiten op digidiek.nl.
Met digiDIEK willen we nog meer samen doen, meer dingen delen en weten wat er speelt in het dorp.

Voor wie is digiDIEK?
DigiDIEK is voor iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij Nieuw-Dijk en voor alle leeftijden.

Wat kan digiDIEK?
Er ontstaan al leuke ideeën en initiatieven. Denk hierbij aan: hulp bij belastingaangiftes invullen, vervoer naar afspraken, koken voor elkaar, solokaarten, maar ook b.v. voetbalplaatjes ruilen of bijles. Iedereen die ingelogd is kan dit vermelden op digiDIEK.
Heb je een vraag voor hulp maar wil je die liever anoniem stellen dan kan dat altijd via de buurtverbinders. De buurtverbinders kennen veel mensen die iets willen doen en daarvoor gevraagd kunnen worden. En anders gaan we op zoek voor je.

Hoe werkt digiDIEK?
Wil je makkelijk op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, activiteiten en vraag/aanbod dan kun je elke dag of elke week de buurtmail ontvangen. Hiervoor dien je wel eenmalig een profiel aan te maken op digiDIEK. Net als op facebook is het fijn als je een foto toevoegt. In de bijlage wordt dit uitgelegd. Op de site van digiDIEK staat een handleiding (klik hier) en een filmpje (klik hier) over het aanmaken van een profiel.

Hopelijk zien we je snel op digiDIEK.

Hartelijke groet,

De buurtverbinders: Willem Wolters, Glenn Duis, Chiel Derksen, Anneke Polman, Ans Kraus, Stanny Baakman en Ceciel Raben

          

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.