digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Game-avond en Lady's Night groot succes

Afgelopen vrijdagavond 22 november van 19.00 uur t/m 21.30 uur was er een game-avond en Lady's Night voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. In alle ruimten van de Meikever was het een gezellige bedoeling. Giel Buiting en Tieme Polman hebben samen ervoor gezorgd dat er 3 schermen met 2 Play Stations en 1 X-box draaiden. Hier speelden veel kinderen gezamenlijk een game. De hal van de Meikever was ingericht als make-up salon en kapsalon. We hadden visagistes en kapsters die veel kinderen nog mooier maakten dan ze al waren; nagels werden gelakt en haren werden gestyled. Ook hielpen de kinderen elkaar. Hier hebben Ankie Gieling, Maloe Kruijs, Carine Polman en Francien Strikkeling fantastiche aan mee geholpen. In de gymzaal konden de kinderen voetballen en badmintonnen onder de bezielende leiding van Arno Polman. Er waren die avond 50 kinderen, die werden getrakteerd op pepernoten, chips en drinken.

Basisschool De Expeditie heeft ons zeer geholpen om alle informatie bij de kinderen te krijgen en er waren ook veel kinderen uit Didam.

We danken alle kinderen voor hun leuke, gezellige en vrolijke bijdrage en alle extra vrijwilligers die zo enthousiast hebben geholpen.

Er zijn een aantal foto's gemaakt van de opgemaakte en glamoureus uitgedoste meisjes; deze foto's mogen we vanwege privacywetgeving niet plaatsen. Wel zullen we deze foto's in de loop van deze week aanbieden bij basisschool de Expeditie.

Hartelijke groet, namens de actviteitencommissie Willem Wolters, Esther Godschalk, Manon Terhaerdt, Brenda Tönissen en Suzen Teunissen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.