Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Vierdaagse Nijmegen 2018
17 juli 2018

Inchecken maandag 16 juli 2018

We verzamelen om 12.30 uur bij de Herbert en Jacqueline. Iedereen heeft er (ogenschijnlijk) erg veel zin in en de weersverwachting is goed met mogelijk aan het eind van de week regen; we gaan het beleven.Na de koffie vertrekken we naar onze camping; Stan is zo aardig om even mee weg te brengen.Buurman Pierre heeft goed op onze tent gepast en de inhoud van de koelkast is heerlijk op temperatuur. Inmiddels nog meer buren buren gekregen en gezelligheid is troef.
De laatste bagage uitpakken en als de sodemieter op onze blarenpas, de OV-pas voor deze week, met de bus van Breng naar de Wedren. We hebben geluk, Ingo heeft deze week vakantie!
Inchecken waarbij onze personalia worden gecontroleerd door
Annerieke van Toorn uit de Kerkwijk, een buurvrouw van Renétje Kruier en, zoals het goudeerlijke Nieuw-Dijkers betaamt, klopt het allemaal als een bus.
Om 15.30 uur zijn we allemaal ingecheckt en kunnen we de rest op ons af laten komen.
Op het Faberplein spreken we Jake, Chiel, Luuk Strijbis en 2 vrienden.
Om praktische redenen kies ik er voor om het dagelijks bericht nu al te plaatsen. Mochten jullie hier vragen over hebben, dan graag even een persoonlijk bericht.

Groetjes Theo Derksen 

Slaap zacht en tot morgen.