Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Redactie digiDIEK
1 februari 2019

Inspraak Kerk en Pastorie


Zaterdag, 26 januari was de eerste keer dat Nieuw-Dijkers hun ideeën konden geven over het toekomstige gebruik / bestemming van pastorie, kerk en de tuin.

Plattegronden van kerk en pastorie waren beschikbaar en die werden door een 12-tal Nieuw-Dijkers nauwkeurig bestudeerd. Sommigen verbaasden zich over de ruimtes die aanwezig zijn. Van allerlei suggesties kwamen ter tafel. En een aantal goede suggesties zijn vastgelegd.

  • Zorghotel
  • Evenementen.
  • Dagopvang.
  • Bed and breakfest
  • Respijtzorg

 

Maar meer ideeën zijn uiteraard welkom. Er zijn nog 2 mogelijkheden om uw ideeën in te brengen.

  • Maandag 11 februari 2019 van 19:00 tot 21:00 uur.
  • Woensdag 13 maart 2019 van 19:00 tot 21:00 uur.

 

De pastorie is ook dan weer opengesteld waarbij plattegronden van kerk en pastorie met ondergrond klaar zullen liggen om daarop aan te geven welke ideeën of plannen er leven. Leden van de werkgroep zullen aanwezig zijn om uw ideeën en plannen te noteren. Deze inbreng zal mee worden genomen bij de toekomstige plannen.

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar. Neem uw familieleden, vrienden en buren mee zodat we zoveel mogelijk ideeën en plannen mee kunnen nemen.

Uiteraard zorgen Joep en Henk voor de koffie. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd. 

Namens de werkgroep

Jeroen Rosendahl

Deel dit bericht!

Reacties

Jhonny
3 februari 2019

Goed initiatief!