Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk
20 april 2019

Kringdag schutterij was groot succes !!

Wat hebben wij vorige  zondag een prachtige dag mogen ervaren tijdens de kringdag Montferland, georganiseerd door jubilerende Schuttersgilde Loil-Vooruit. Maar liefst dertien schutterijen en schuttersgilden namen deel aan dit evenement.

Samen vierden we een mooi verbroederingsfeest en daarnaast waren er de wedstrijden van de diverse disciplines binnen de schutterij.  De schutters, bielemannen, vendeliers, majorettes en ringstekers bonden een sportieve strijd met elkaar aan.

Deze Montferlandse kringdag werd gehouden ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Schuttersgilde Loil-Vooruit. Er kwamen duizend schutters naar Loil. Daar stonden onder meer een mars en een defilé op het programma.

Wij zijn met Schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk erg trots op de prijzen die zijn behaald. Remco Derksen is de nieuwe Kringkoning van de Gemeente Montferland. De mini;’s van onze majorettes hebben een mooie eerste prijs behaald en zijn benoemd als beste majorettekorps. Onze oudere majorettes hebben de tweede prijs behaald. Onze senioren vendeliers hebben de eerste prijs behaald. Allen van harte gefeliciteerd!