digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Liemerse Uitdaging helpt verenigingen

Ook verenigingen uit Nieuw-Dijk kunnen een beroep doen op de "Liemerse Uitdaging"

De Liemerse Uitdaging bemiddelt in Materialen, Middelen en Menskracht. Dat vertaalt zich door vragen van verenigingen en stichtingen te matchen met aanbod in natura van ondernemers uit de Liemers.  ‘We geven geen geld, maar zoeken concrete oplossingen. We maken gebruik van het netwerk van de matchgroepleden en dat is in de afgelopen twee jaar in Montferland en Duiven succesvol gebleken’, aldus Sylvia Verhaar die als manager van de Liemerse Uitdaging haar bijdrage levert.

Naast de inzet van mensen hebben verenigingen en stichtingen ook toegang tot de Spullenbank van de Liemerse Uitdaging. In de Spullenbank zijn meubilair en andere spullen opgeslagen die bij bedrijven niet meer nodig zijn, bijvoorbeeld door vervanging.

Verenigingen en stichtingen uit Nieuw-Dijk die ook een aanvraag willen doen voor ondersteuning of een kijkje willen nemen in de Spullenbank, kunnen op de site van de Liemerse Uitdaging meer informatie vinden.

Op de site is ook een overzicht beschikbaar van gerealiseerde matches.

Indien je in een bestuur van een vereniging uit Nieuw-Dijk zit kun je voor informatie ook bij terecht. 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.