Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

LuDieks Tentfeest
7 augustus 2018

LuDieks Quiz --> Gratis Kaartje Winnen

Op één van de laatste zomeravonden van dit jaar is het weer genieten geblazen. Muziek, drankjes, gezelligheid en het echte ouderwetse ‘tentfeest-gevoel’. Dit jaar zullen DJ Niels en de band Cabrio zorgen voor een knallende party in de feesttent.

Een kaartje in de voorverkoop kost 25 euro en is te verkrijgen bij Tante Dies in Nieuw-Dijk, Jan&Jan in Didam, ‘t Verhaal in Loerbeek en De Papegaai in Loil. Kom gezellig met je vrienden, familie en buren naar de Smallestraat 6 voor een geweldige avond.

We hebben ook nog een leuke QUIZ waarmee je een leuke prijs kunt winnen, namelijk een gratis kaartje voor LuDieks Tentfeest. Klik op onderstaande linkje, beantwoord alle vragen goed en maak kans op gratis kaarten voor het Ludieks Tentfeest. De Quiz kan alleen worden gedaan in Facebook Messenger. 

Quiz: https://m.me/Ludiekstentfeest?ref=w2688628