digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuw-Dijk..... gewoon groots

  • 2274 weergaven

Nieuw-Dijk aanwezig bij Didam op Stelten

Op zondag 5 juni zullen de 5 grote verenigingen uit Nieuw-Dijk zichzelf presenteren bij Didam op Stelten.  Waar een klein dorp groots in kan zijn blijkt wel uit hun bloeiende verenigingsleven.  Vele vrijwilligers slaan de handen ineen om eenieder hierin te betrekken.


 

Of het nu is , het voetballen bij de Sprinkhanen, de muzikale klanken van D.E.S. en de koren, het carnavalsgevoel van De 11jes, de vendelhulde van Schutterij St. Antonius, het Jeugdwerk voor alle leeftijden, er is voor ieder wat wils.

Nieuw-Dijk staat bekend om zijn dorpsgevoel, betrokkenheid, gastvrijheid en samenhorigheid.

Met deze presentatie willen de Nieuw-Dijkse verenigingen duidelijk maken dat ze open staan voor  jong en oud  (ook buiten Nieuw-Dijk) en nodigen iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen.

Ook de buurtverbinders van digiDIEK, het online platform van Nieuw-Dijk, zullen aanwezig zijn.           

Didam op Stelten begint om 12 tot 17 uur en Nieuw-Dijk zal te vinden zijn in het belevenispark (achter het Albertusgebouw)           

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.