digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Plein van Nieuw-Dijk in Didam

  • 3001 weergaven
  • 1 reactie

Nieuw-Dijkse verenigingen hebben zichzelf en ons dorp gepresenteerd op een “Nieuw-Dijks plein” in Didam tijdens Didam op Stelten.

In de morgen is een plein ingericht door vele vrijwilligers van onze verenigingen de Sprinkhanen, D.E.S., Schutterij St. Antonius, Jeugdwerk, digiDIEK en De Elfjes. Gedurende de voorbereidingen zijn banners en flyers ontworpen, die het dorpsleven in enkele trefwoorden en foto’s weer moeten geven.

Op het Nieuw-Dijkse plein zijn onze flyers van dorp en verenigingen uitgedeeld aan belangstellenden en wie meer wilde weten, kon bij de vele vrijwilligers terecht.


Een aantal bouwhekken fungeerde als wand om bv foto’s van carnavals te showen; of om vlaggen en banners te presenteren. Zelfs de vaandels van Schutterij Antonius en van muziekvereniging DES waren geplaatst!

De 11jes hadden een tafel waar je kon raden hoeveel serpentines er in een vaas zaten en het Jeugdwerk had voor menig kind een mooie ballon. Ook stond de “Ginousine” van carnavals Prins Denny prominent geparkeerd.

Er is de afgelopen week heel veel werk door vele vrijwilligers verzet om onze dorps presentatie op korte tijd te realiseren. Goed gelukt !!

Echter wat misschien wel het belangrijkste is, het eendrachtig samen werken van bovengenoemde verenigingen om dit te presenteren.

Bedankt allemaal !!!

Deel dit bericht!

Reacties

Ans Kraus
5 juni 2016

Ik als buurdverbinder vond het een top dag

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.