digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Samen energie besparen in Nieuw-Dijk!

  • 1120 weergaven

Dorpsbijeenkomst 17 juni: samen energie besparen in Nieuw-Dijk! 

Ben je woningeigenaar in Nieuw-Dijk? Wil je energiebesparende maatregelen nemen en daarmee je wooncomfort verhogen, je energierekening verlagen en het energielabel van je woning verbeteren? Kom dan naar de buurkracht-avond op 17 juni in restaurant Steakā€™m (Smallestraat 33). De energie adviseur van het energieloket helpt je met informatie en tips over hoe je energie kunt besparen in je woning. En we kijken naar de kansen en wensen om dit in Nieuw-Dijk gezamenlijk op te pakken. Want de systematiek van Buurkracht gelooft in de kracht die buren samen hebben om hun buurt of dorp groener, veiliger of duurzamer te maken. En biedt, gratis en onafhankelijk, hulp in de vorm van een stappenplan, een buurtbegeleider en materialen om het hele dorp te enthousiasmeren om mee te doen.

De avond is van 19.30 tot 21.00 uur, met inloop vanaf 19.00 uur. We zien je graag! Aanmelden is gewenst, dit kan via www.verduursaamenergieloket.nl/nieuw-dijk

Vragen? Mail of bel Karolien Dekkers via

 of 0619922280.Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.