digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Sponsoractie nieuwe banners digiDIEK

  • 454 weergaven

Zoals jullie wellicht al opgevallen is, zijn de 3 jaar oude banners van digiDIEK flink aan het slijten/vervagen. Eén banner staat voor de Meikever en de andere staat bij de rotonde Bievankweg, Melderstraat, Bosstraat. Deze is bijna niet meer te lezen. 

Wij, de buurtverbinders van digiDIEK, willen deze graag vervangen door een paar flitsende nieuwe banners, waar we naast digiDIEK ook ons dorp willen promoten. Op de Dag van ons Dorp is Ceciel met de pet rond geweest bij de aanwezige ondernemers van Nieuw-Dijk en zij heeft al flink wat opgehaald. 

Helaas is dat niet genoeg voor mooie banners; daarom deze oproep aan de Diekse ondernemers!!! Heb je wat over om nieuwe banners van digiDIEK te sponsoren, laat het even weten viamoc.liamg@kjidwueinsrednibrevtruub 

In ieder geval vermelden we onder aan de rand van de nieuwe banners dat deze gesponsord zijn door de Diekse ondernemers.

Alvast bedankt
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.