digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Team Zomer in Gelderland heeft Nieuw-Dijk nodig

  • 4884 weergaven

Het Team Zomer in Gelderland is met volle enthousiasme zich aan het voorbereiden op 10 augustus. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen al willen meehelpen die dag. Van een zomerreces hebben we in Nieuw-Dijk geen last. En met schuttersfeest zullen we nog velen vragen om hulp, kleding, materialen etc. Ook melden bewoners zich al spontaan aan!


Foto van  het Team: Camillo Wiedels, Stanny Baakman en Marian Amting waren niet aanwezig.

Na een bezoek aan Wehl (waar Zomer in Gelderland 1 augustus was) weten we nu wat de spelelementen dit jaar zijn. We kunnen geld verdienen voor onze seniorengroep door het aantal bezoekers om 18 uur, spelen van een scene, vlegelhangen en de parade. Daarnaast kunnen we ook geld verdienen door te stemmen op Nieuw-Dijk in de Omroep Gelderland app op 10 augustus.

Dit werkt als volgt: 10 augustus zal vanaf 00.00 uur tot vlak voor de uitzending er een foto van Angelique in een bepaalde pose in de app verschijnen. Door een foto in deze pose via de app op te sturen, breng je een stem uit op de plaats van die dag! Het is aan het dorp om zoveel mogelijk foto's van mensen in die pose te verzamelen, om zo punten te scoren. Je kunt de app hier downloaden: http://www.omroepgelderland.nl/apps 

 

We gaan ervoor!!!

Team Zomer in Gelderland

 

 

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.