digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Theo en Thea en nieuwe inwoners

  • 683 weergaven
  • 1 reactie

Beste inwoners van Nieuw-Dijk,

na de introductie van digiDIEK met haar buurtverbinders  in maart 2016 werd al snel vastgesteld dat we het erg belangrijk vinden om nieuwe dorpsbewoners te informeren over allerhande zaken in ons kerkdorp. Aanvankelijk gebeurde dit door een flyer te bezorgen met de meest handige dorpsinformatie.

Na een tussentijdse evaluatie is besloten vanaf dat moment de nieuwe bewoners met een persoonlijk bezoekje te vereren. “Theo en Thea” hebben inmiddels meer dan 80 huisbezoeken afgelegd, zie ook het bericht op digiDIEK van 18 november 2017. Op deze manier komen we direct met de mensen in contact en er is al menig interessant keukentafelgesprek gevoerd.

We komen nooit met lege handen en de Diemse torenkoek is een cosponsoring tussen bakker Paul Berntsen en de Vereniging Leefbaar Nieuw-Dijk.

Om je helemaal thuis te voelen in ons dorp, nodigen we nieuwe bewoners uit zichzelf voor te stellen . Dat kan door zelf een artikel te plaatsen op digiDIEK. Een andere manier is dat iemand bij u thuis komt en een soort van interview afneemt.

Hoe komen “Theo en Thea” nu aan hun informatie over nieuwe inwoners?

Welnu, de benodigde gegevens worden verkregen door eigen waarneming van verhuizingen en tips van inwoners. Hiervan zijn we mede afhankelijk; heeft u weet van de komst van nieuwe buren, laat het ons dan even weten via .

In de Kerstvakantie zijn we voornemens om weer een aantal huisbezoeken te gaan doen en hopen u graag te mogen ontmoeten en spreken.

Groetjes namens de buurtverbinders digiDIEK,

Thea Wolters en Theo Derksen

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.