Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nieuw-dijk.nl

Inloggen of inschrijven

Voetbalvereniging Sprinkhanen
7 februari 2019

Topsponsoren tekenen hun contract bij Sprinkhanen.

Op woensdag 6 februari werden de handtekeningen gezet onder de topsponsor contracten van vier sponsoren bij Juffrouw Tok in Nieuw-Dijk.

Restaurant Juffrouw Tok verlengde het top sponsorcontract beide dames zetten hun handtekening onder toeziend oog van het bestuur en sponsorcommissie.

  

Ook Gebra Infra uit Arnhem verlengde het contract met Sprinkhanen Dhr. Bert Raben zette ook zijn handtekening.

  

Site Gebra Infra

Na deze twee sponsoren die al jaren verbonden zijn aan onze vereniging verlengde ook de Gieling Groep hun topsponsor contract. De heren Paul Gieling van Schildersbedrijf Paul Gieling, Dick Gieling van Vamo producten voor de bakkerij, en Bertus Gieling van B.Gieling schildersbedrijf plaatsten de handtekening op het contract.

  

  

Als laatste was Sjaak Koster Schilderwerken aan de beurt deze sponsor heeft het contract uitgebreid naar een topsponsor contract. Ook zullen de JO19 binnenkort nieuwe kleding ontvangen van deze sponsor.

  

 Voetbalvereniging Sprinkhanen bedankt alle sponsoren voor hun steun aan onze vereniging.