digiDIEK.nl

Inloggen of inschrijven

Verslag Sprinkhanen - Etten door Jan Beursken.

  • 1090 weergaven

Sprinkhanen laat kansen liggen tegen Etten

Op de foto Bas Beursken

In het als vanouds weer prima verzorgde wedstrijdboekje stond te lezen dat ‘de Haantjes’ de laatste tijd weer weten wat winnen is. 

Tegenstander Etten kon mede gelet op de lage klassering weleens het volgende slachtoffer worden was de verwachting. En zo was het ook de mannen van Frank Burgers waren superieur wat betreft het veldspel maar het afmaken van de vele 100% kansen liet duidelijk te wensen over. 

Het viel tevens op dat de vele onderlinge goed uitgevoerde aanvallen vaak in de diepte plaatsvonden waarbij veel energie werd verbruikt zodat kan worden vastgesteld dat ook de conditie goed op peil is. 

Het duurde tot de 22ste minuut dat de ongrijpbare en snelle Greg Jansen de kans bood aan Rob Gieling om voor 1-0 te zorgen wat ook de ruststand was. Na de rust was het tussen de 52 en 55ste minuut al snel 3-0 door Rob Gieling die verder uitblonk door werklust en inzicht. 

Na enkele wissels van de trainer werd duidelijk dat er ook toekomstig perspectieven zijn omdat de A junioren Mike Boots en Tim Peters probleemloos werden ingepast.

In de 79ste minuut bepaalde Greg Jansen de eindstand op 4-0.  Als de eindstand dubbele cijfers had vertoond was het niet vreemd geweest. Bij de opéén hand te tellen tegenaanvallen van Etten toonde keeper Niek Bodd weer als vanouds zijn klasse.

Naar verwachting zal de trainer tevreden zijn geweest over het vertoonde veldspel. Maar alle aandacht dient nu uit te gaan  hoe men doelrijpe kansen moet afronden. Anders kunnen de komende wedstrijden tegen de hogergeplaatste teams van Doetinchem en VIOD weleens punten gaan kosten. 

Sprinkhanen is momenteel ongeslagen in de laatste 5 wedstrijden  dus voetballend inde huidige vorm maar beter scorend dan is en hoge klassering zeker niet ondenkbeeldig.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.